Bozcaada ve Gökçeadaya yarınki tüm feribot seferleri iptal edildi

çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada Ve Gökçeada Ilçelerine Yarın Yapılması Planlanan Tarifeli Tüm Feribot Seferleri Olumsuz Hava şartları Nedeniyle Iptal Edildi.

Bozcaada ve Gökçeadaya yarınki tüm feribot seferleri iptal edildi
Haberler'de Abone Ol

Kuzey Ege Denizi’nde etkili olan fırtına nedeniyle Geyikli-Bozcaada ile Kabatepe-Gökçeada hattında yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri iptal edildi.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Kuzey Ege Denizi’ndeki olumsuz hava şartları nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada hattında planlanan tüm tarifeli feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Buna göre; Geyikli-Bozcaada ile Kabatepe-Gökçeada hattında yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri iptal edildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.