Bolunun içme suyu ihtiyacını karşılayan Gölköy Barajında doluluk yüzde 96ya ulaştı

Bolu’da, Kentin Içme Suyu Ihtiyacının Karşılandığı Gölköy Baraj Göleti’nde Su Seviyesi Yüzde 96’ya Ulaştı. Mayıs Ayının Son Günlerinde Gelen Taleplere Göre Sulama Için De Izin Verileceği öğrenildi.

Bolunun içme suyu ihtiyacını karşılayan Gölköy Barajında doluluk yüzde 96ya ulaştı
Haberler'de Abone Ol

Bolu’nun içme suyu ihtiyacının karşılandığı Gölköy Baraj Göleti’nde su seviyesi yüzde 96’ya ulaştı. Mayıs ayı sonunda gelen taleplere göre sulama için de izin verileceği öğrenildi.

Bolu’da geçtiğimiz hafta boyunca etkili olan yağışlar kentin içme suyu ihtiyacının karşılandığı Gölköy Baraj Göleti’ndeki su seviyesini artırdı. Gölköy’de yağışların ardından yapılan son incelemelerde su seviyesinin yüzde 96’ya yükseldiği tespit edildi. İçme suyunda herhangi bir sorunun öngörülmediği Gölköy Baraj Göleti’nde seviyenin artması çiftçilere de müjdeli haberi getirdi. Edinilen bilgiye göre çiftçilerden gelen taleplere göre mayıs ayının son günlerinden itibaren Gölköy’den sulama için de izin verilecek.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.