Boluda tekstil işçisi 28 kişi zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu

BOLU’DA, TEKSTİL FABRİKASINDA ÇALIŞAN 28 KİŞİ ÖĞLE YEMEĞİNİN ARDINDAN MİDE BULANTISI VE İSHAL ŞİKAYETİYLE HASTANEYE BAŞVURDU. FABRİKANIN İÇME SUYU VE YEMEKLERİNDEN ALINAN NUMUNELER LABORATUVARA GÖTÜRÜLDÜ.

Boluda tekstil işçisi 28 kişi zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu
Haberler'de Abone Ol

Bolu’da, tekstil fabrikasında çalışan 28 kişi öğle yemeğinin ardından mide bulantısı ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurdu. Fabrikanın içme suyu ve yemeklerinden alınan numuneler laboratuvara götürüldü.



Edinilen bilgiye göre, Karacaağaç Mahallesi’nde bulunan bir tekstil fabrikasında çalışan işçilerden 28’i, akşam saatlerinde mide bulantısı ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurdu. Hastaneye giden işçilerin öğle yemeğinde tavuk yediklerini ve fabrikadaki çeşme suyundan içtiklerini söylemesi üzerine zehirlenme şüphesiyle olay İl Tarım Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü yetkililerine bildirildi. Ekipler, işçilerin çalıştığı fabrikaya giderek yemekten ve içme suyundan numune alarak laboratuvara götürdü. Ayrıca, bazı işçilerin eğlenmek için gittikleri otelde de yemek yediklerini belirtmesi üzerine İl Tarım Müdürlüğü ekipleri otelin yemeklerinden de numune alarak laboratuvara gönderdi. Hastaneye başvuran işçilerden 26’sının tedavilerinin ardından taburcu edildikleri, 2’sini ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.


Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.