Bolu Dağında kar etkili oluyor

Türkiye’nin önemli Geçiş Noktalarından Biri Olan D-100 Kara Yolunun Bolu Dağı Geçişinde Kar Yağışı Etkili Oluyor. Yağış Sebebiyle Yeşil Alanlarda Kar Kalınlığı 10 Santimetreyi Aştı.

Bolu Dağında kar etkili oluyor
Haberler'de Abone Ol

Türkiye’nin önemli geçiş noktalarından biri olan D-100 karayolunun Bolu Dağı geçişinde kar yağışı etkili oluyor. Yağış sebebiyle yeşil alanlarda kar kalınlığı 10 santimetreyi aştı.

Bolu’da 2 gündür aralıklarla yağan kar yağışı etkisini sürdürüyor. D-100 karayolunun Bolu Dağı geçişinde kar yağışı etkisini artırdı. D-100’ün Bolu Dağı kesimi ve Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Sarıçökek bölgelerinde zaman zaman sis sebebiyle görüş mesafesi düşüyor. Karayolları ekipleri ise bölgede tuzlama ve küreme çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.