28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3245
EURO35.1139
ALTIN2302.2

Bölge odaları ortak hareket edecekler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bölge odaları ortak hareket edecekler
Abone ol
Düzce Ve Zonguldak Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanları Bir Araya Geldi, Bölgesel Ekonomik Gelişmeler Ve Ekonomi Dünyasına Yönelik Ortak Geliştirilebilecek Projeler Hakkında Istişarelerde Bulunuldular.

DÜZCE(İHA) – Düzce ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası başkanları bir araya geldi, bölgesel ekonomik gelişmeler ve ekonomi dünyasına yönelik ortak geliştirilebilecek projeler hakkında istişarelerde bulunuldular.

Bölge odaları arasındaki ortak hareket etme kültürü daha fazla geliştirilecek. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Mutlu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’e çalışma ziyaretinde bulundu.

Toplantıda, bölgesel ekonomik gelişmeler ve ekonomi dünyasına yönelik ortak geliştirilebilecek projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Erdoğan Bıyık, bölge turizmini geliştirmek için ortak hareket etmenin önemli olduğunu belirterek “Batı Karadeniz Bölgesi turizm adına çok zengin kaynaklara sahip olsa da yeterli ilgiyi görmemekte ve turizm pastasından hak ettiği payı alamamaktadır. Bölge odaları olarak yeni dönemde bölge turizmini geliştirecek projeler üretmemiz gerekiyor. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak bunun ilk adımı olarak odamız bünyesinde Turizm Ar-Ge birimini kurarak çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalarımızı bölgeye yayarak yerli ve yabancı turistleri bölgemize çekmek, bölgemizdeki turizm potansiyelini hakkıyla değerlendirmek istiyoruz. Metin Demir Başkanımız ile yapmış olduğumuz istişarede aynı çizgide olduğumuzu fark ettik. En kısa zamanda çalışmalarımızı olgunlaştırarak ortak projelere imza atma konusunda da hemfikir olduk” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan uyuşturucu operasyonuÖnceki Haber

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Bilecikte 2023 yılında ülke ekonomisine 230 milyon TL katkı sağlanmasıSonraki Haber

Bilecikte 2023 yılında ülke ekonomisine...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar