Boğazına cisim kaçan öğrenciyi, öğretmen Heimlich manevrasıyla kurtardı

Kayseri'nin Melikgazi Ilçesinde Bulunan Bir Ilkokulda Boğazına Cisim Kaçan öğrenciyi, öğretmenleri Hemlich Manevrası Ile Kurtardı.

Boğazına cisim kaçan öğrenciyi, öğretmen Heimlich manevrasıyla kurtardı
Haberler'de Abone Ol

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bulunan bir ilkokulda boğazına cisim kaçan öğrenciyi, öğretmenleri Heimlich manevrası ile kurtardı. O anlar saniye saniye okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

Bir ilkokulda teneffüste boğazına cisim kaçan ve nefes almakta zorlanan öğrencinin yardımına öğretmenleri koştu. Öğretmenleri tarafından Heimlich manevrası uygulanan çocuk tekrar hayata tutunurken o anlar okulun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde boğazına cisim kaçan öğrencinin öğretmeninin yanına geldiği ve hemen toplanan öğretmenlerin müdahalesi yer alıyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.