Bocce sporcularından Milli gurur

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bocce Sporcuları Milli Takım Bünyesinde Katıldıkları Uluslararası Petank Turnuvası’nda üçlü Takımlar Kategorisinde şampiyon Oldu.

Bocce sporcularından Milli gurur
Haberler'de Abone Ol

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bocce sporcuları Milli Takım bünyesinde katıldıkları Uluslararası Petank Turnuvası’nda üçlü takımlar kategorisinde şampiyon oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bocce sporcuları Faik Dursun Öztürk ve Caner Makara, Milli Takım bünyesinde katıldıkları Uluslararası Petank Turnuvası’nda boy gösterdi. 1 ile 4 Haziran tarihleri arasında Yunanistan’ın Preveze şehrinde gerçekleştirilen turnuvada, temsilcilerimiz Faik Dursun Öztürk ve Caner Makara’nın içinde bulunduğu takım, üçlü takımlar kategorisinde şampiyon oldu. Almanya, İngiltere ve Fransa gibi 92 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen turnuva, birbirinden heyecanlı görüntülere sahne oldu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.