26 Eylül 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

'Bir iyilik, bir umut, bir çocuğun geleceğine dokunsun' sloganıyla üniversite öğrencilere destek için bir araya geldiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Bir iyilik, bir umut, bir çocuğun geleceğine dokunsun' sloganıyla üniversite öğrencilere destek için bir araya geldiler
Abone ol
Bilecik'te 'bir Iyilik, Bir Umut, Bir çocuğun Geleceğine Dokunsun' Sloganıyla Bir Araya Geldiler

Polis Eşleri Derneği Bilecik Şubesi tarafından ’Bir iyilik, bir umut, bir çocuğun geleceğine dokunsun’ sloganıyla yapılan hayır çarşısı düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen hayır çarşısına Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bilecik İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar, Polis Eşleri Derneği Bilecik Şubesi Başkanı Sibel Çağlar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılan statlarda el emeği göz nuru ürünlerden, yiyeceklere, hediyelik eşyadan konfeksiyon ürünlerine bir çok ürün üniversite öğrencilerine destek amaçlı satıldı.

"Bu çarşı öğrencilerimize destek için çok önemli bir konu"

Hayır çarşısında stant açan mozaik sanatçısı Belgin Aynur, "Bugün buraya Polis Eşleri Derneği’nin düzenlemiş olduğu Çarşısı’na davet edildik ve büyük bir istekle, mutlulukla bu daveti kabul ettik. Bizler burada yaptığımız mozaik ve seramik işlerini sergiledik ve satışa sunduk. Bu çarşı öğrencilerimize destek için çok önemli bir konu. Birbirimize destek olmak adına, öğrencilerimize yardımcı olmak adına bugün herkes Cumhuriyet Meydanı’nda sizleri bekliyoruz" dedi.

"Üniversite öğrencilerimize destek olmak amacıyla güzel bir hayır çarşısı düzenledik"

Polis Eşleri Derneği Bilecik Şubesi Başkanı aynı zamanda İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar’ın eşi Sibel Çağlar ise, "Üniversite öğrencilerimize destek olmak amacıyla güzel bir hayır çarşısı etkinliği düzenledik. Burada hazırlanan her ürünün ve yapılan her katkının ve ardından her emeğin arkasında güzel bir niyet var. O yüzden hayır çarşımıza emek veren, katkı sağlayan ve burada bulunan iyiliğe ortak olan herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Netanyahu hükümetinin Türkiye Cumhuriyeti'ne laf söylemesinin hiçbir kıymetiharbiyesi yoktur" Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Netany...

Ormanda yiyecek arayan ayı kamerada Sonraki Haber

Ormanda yiyecek arayan ayı kamerada

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar