Binanın ikinci katında mahsur kalan kedi AKUTun operasyonuyla kurtarıldı

ESKİŞEHİR’DE AKUT ARAMA KURTARMA EKİPLERİ 2 SAAT SÜREN OPERASYONLA BİR BİNANIN İKİNCİ KATINDAKİ EVİN PENCERESİNDE MAHSUR KALAN KEDİYİ KURTARDI.

Binanın ikinci katında mahsur kalan kedi AKUTun operasyonuyla kurtarıldı
Haberler'de Abone Ol

Eskişehir’de AKUT arama kurtarma ekipleri 2 saat süren operasyonla bir binanın ikinci katındaki evin penceresinde mahsur kalan kediyi kurtardı.


Hacı Ali Bey Mahallesi’ndeki bir apartmanın 2’nci katındaki evin penceresinin önünde bir kedi mahsur kaldı. Ev sahibinin ikamette bulunmaması üzerine bir vatandaş durumu AKUT’a bildirdi. Olay yerine giden 6 AKUT gönüllüsü ve 2 araç gönderildi. Binaya merdiven dayayarak pencereye tırmanan ekip, 2 saatlik çabanın ardından kediyi bulunduğu yerden indirdi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen kedi sahibine teslim edildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.