Bilecikte ‘Yüzey Gerilimi adlı karma sergiye büyük ilgi

Eskişehir’deki Genç Sanatçılardan Oluşan 9 Kişilik Bir Ekibin Eserlerini Içeren ‘yüzey Gerilimi’ Adlı Karma Sergi, Bilecik Belediyesi Atatürk Parkı Sanat Galerisi’nde Açıldı.

Bilecikte ‘Yüzey Gerilimi adlı karma sergiye büyük ilgi
Haberler'de Abone Ol

Eskişehir’deki genç sanatçılardan oluşan 9 kişilik bir ekibin eserlerini içeren ‘Yüzey Gerilimi’ adlı karma sergisi Bilecik Belediyesi Atatürk Parkı Sanat Galerisi’nde açıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış törenine, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Külhan ve Güven Sönmez, Bilecik Kent Konseyi Başkanı Hakkı Aynur ile sanatseverler katıldı. Açılış konuşmasında, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, sanatçılara yönelik desteklerin devam edeceğini belirterek Bilecik’i sanatın merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Başkan Subaşı, genç sanatçıları kutladı ve yerel sanat etkinliklerinin toplumda oluşturacağı olumlu etkilerden söz etti.

‘Yüzey Gerilimi’ sergisi, farklı sanatsal yaklaşımları bir araya getirerek ziyaretçilerine derinlikli bir sanat deneyimi sunmayı amaçlıyor. Sergi, 15 Nisan’a kadar Atatürk Parkı Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.