Beylikdüzünde tahliye edilen okul havadan görüntülendi

İSTANBUL'DA VALİLİK KARARIYLA HASARLI OLDUĞU GEREKÇESİYLE TAHLİYE EDİLEN OKULLARDAN BEYLİKDÜZÜ BİZİMKENT İLLOKULU, EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İKİNCİ YARIDAKİ İLK GÜNÜ BOŞ KALDI. OKUL DRONE İLE HAVADAN DA GÖRÜNTÜLENDİ.

Beylikdüzünde tahliye edilen okul havadan görüntülendi
Haberler'de Abone Ol

İstanbul’da Valilik kararıyla hasarlı olduğu gerekçesiyle tahliye edilen okullardan Beylikdüzü Bizimkent İlkokulu, eğitim öğretim yılının ikinci yarıdaki ilk günü boş kaldı. Okul, havadan da görüntülendi.


İstanbul Valiliği tarafından alınan karar ile hasarlı olduğu gerekçesiyle 93 okul ve 2 eğitim merkezi hakkında tahliye kararı verilmişti. Karar verilen okullardan Beylikdüzü’ndeki Bizimkent İlkokulu da eğitim öğretim yılının ikinci yarıdaki ilk günü boş kaldı. Öğrenciler ve öğretmenler yakındaki bir başka okulda eğitime devam edecek. Boş kalan okul ise dron ile görüntülendi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.