“Beşinci Mevsim” adlı şiir ve müzik programı düzenlendi

Adıyaman üniversitesi Kültür Sanat Ve Gelişim Topluluğu Müzikal Faaliyetler Topluluğu Ve Il Kültür Ve Turizm Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen “beşinci Mevsim” Adlı şiir Ve Müzik Dinletisi Geniş Bir Katılıma Sahne Oldu.

“Beşinci Mevsim” adlı şiir ve müzik programı düzenlendi
Haberler'de Abone Ol

Adıyaman Üniversitesi Kültür Sanat ve Gelişim Topluluğu Müzikal Faaliyetler Topluluğu ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Beşinci Mevsim” adlı şiir ve müzik programı geniş bir katılıma sahne oldu.

Mustafa Vehbi Koç Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe üniversite akademik ve idari personeli, il kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Programda birbirinden güzel şiirler ve müzik eserleri konuklarla buluştu. Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği etkinlik, salonda duygu dolu anlar yaşattı.

Etkinlik, emeği geçen topluluk üyelerine teşekkür belgelerinin takdimi ile son buldu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.