160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Beşiktaş, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Abone ol
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 37. Haftasında Hatayspor’la Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını, Bu Akşam Yaptığı Antrenmanla Tamamlayarak Kampa Girdi.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Hatayspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe’nin yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve 5’e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan idman, oynanan çift kale taktik maçıyla sona erdi.

Öte yandan Alanyaspor maçında sol üst kısmında ağrı hisseden ve Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi yapılan Jackson Muleka’nın uyluk üst adalesinde (iliopsoas) gerilme ve ödem tespit edildi. Muleka, bu nedenle maç kadrosundan çıkarıldı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında yarın saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu’nda Hatayspor’la karşılaşacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bafrada Gençlik YürüyüşüÖnceki Haber

Bafrada Gençlik Yürüyüşü

Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 2 - Adana Demirspor: 1 (Maç sonucu)Sonraki Haber

Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 2 - Ada...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar