Beşiktaş, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 35. Haftasında Deplasmanda Adana Demirspor Ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına, Bir Günlük Iznin Ardından Bu Akşam Yaptığı Antrenmanla Başladı.

Beşiktaş, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı
Haberler'de Abone Ol

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, düz koşu çalışmasıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, minyatür kale ve dar alanda taktiksel çift kale maç ile tamamlandı.

Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’de Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.