Berna Gözbaşı: Zorlama bir penaltıyla maçın seyri değişti

YUKATEL KAYSERİSPOR BAŞKANI BERNA GÖZBAŞI, TRABZONSPOR KARŞISINDA ALINAN MAĞLUBİYETİ HAKEM ÜMİT ÖZTÜRK'ÜN VERDİĞİ KARARLARA BAĞLADI.

Berna Gözbaşı: Zorlama bir penaltıyla maçın seyri değişti
Haberler'de Abone Ol

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyeti hakem Ümit ÖztürK’ün verdiği kararlara bağladı.


Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada hakem Ümit Öztürk’ü eleştirdi. Maç sonrası konuşan Başkan Gözbaşı, "Moralimiz çok bozuk. Zorlama bir penaltı kararı ile maçın seyri değişti. 3-4 yıldır Trabzonspor maçlarına verilmeyen Ümit Öztürk ne hikmetse bizim maçta görev aldı. Herhalde kendini affettirmeye çalıştı. Bunu bir kaza olarak görüyoruz ama bu adaletsizliğin hesabı sorulmalı" dedi.


"Zorla maç bir yerden bir yere taşınıyor" diyen Başkan Berna Gözbaşı; Trabzonspor için de "Maç kazandık diye boşa havaya girmesinler" cümlesi kurdu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.