Belediye işçisinden yürekleri ısıtan hareket

GAZİANTEP’TE BELEDİYENİN PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN AHMET ATAŞ’IN BİR MARKETE ÇAMURLU AYAKKABILARINI ÇIKARIP ÇORABIYLA GİRMESİ, GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Belediye işçisinden yürekleri ısıtan hareket
Haberler'de Abone Ol

Gaziantep’te belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan Ahmet Ataş’ın bir markete çamurlu ayakkabılarını çıkarıp çorabıyla girmesi, anbean güvenlik kamerasına yansıdı.


Olay, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Beykent Mahallesi’ndeki bir markette 21 Mart günü yaşandı. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan Ahmet Ataş (35), bölgedeki ağaçlandırma çalışmasının ardından markete geldi. Ağaçlandırma çalışmasında çamurla kaplanan ayakkabısını marketin önünde bırakan Ataş, markete çorabıyla girdi. Belediye işçisi, markette çorabıyla alışveriş yaptı.


Yürek ısıtan o anları marketin güvenlik kamerası kaydetti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.