Bayrampaşada spor zamanı

Bayrampaşa Belediyesi, Adapark’taki Koşu Ve Yürüyüş Parkurunu Baştan Sona Yenileyerek Hizmete Sundu. Belediye Başkanı Atila Aydıner De Yenilenen Parkurda Vatandaşlarla Birlikte Yürüyüş Yaparak, Herkesi Spor Yapmaya Davet Etti.

Bayrampaşada spor zamanı
Haberler'de Abone Ol

Bayrampaşa Belediyesi, Adapark’taki koşu ve yürüyüş parkurunu baştan sona yenileyerek hizmete sundu. Belediye Başkanı Atila Aydıner de yenilenen parkurda vatandaşlarla birlikte yürüyüş yaparak, herkesi spor yapmaya davet etti.

Spor yatırımları ile ön plana çıkan Bayrampaşa Belediyesi, Şehir Parkı’nda (Adapark) bulunan 900 metrelik koşu ve yürüyüş parkurunu baştan sona yeniledi. Yeni yüzüyle sporculardan tam not alan parkurda, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner vatandaşlarla birlikte yürüyüş yaptı. Hayata geçirdikleri projelerle Bayrampaşa’yı sporun başkenti yaptıklarını belirten Başkan Aydıner, sağlıklı bir yaşam için herkesi spor yapmaya davet etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.