Bayburtta ‘Vatan ve Kahraman Buluşmaları etkinlikleri devam ediyor

Bayburt’ta ‘vatan Ve Kahraman Buluşmaları’ Etkinlikleri Devam Ediyor

Bayburtta ‘Vatan ve Kahraman Buluşmaları etkinlikleri devam ediyor
Haberler'de Abone Ol

Bayburt Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ’Vatan ve Kahraman Buluşmaları’ devam ediyor. Etkinlik kapsamında Kıbrıs Gazisi Seyfettin Karadeniz ile Şehit Vedat Korkmaz’ın kardeşi Ensar Korkmaz, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Gazi Seyfettin Karadeniz, Kıbrıs Barış Harekâtı’nda yaşadıklarını, görevde karşılaştığı zorlukları ve Türk askerinin fedakârlıklarını öğrencilerle paylaşarak, önemli nasihatlerde bulundu. Şehit kardeşi Ensar Korkmaz ise ağabeyinin kahramanlık hikâyesini anlatarak, öğrencilere tavsiyeler verdi.

Karadeniz ve Korkmaz’ın anlattıklarını ilgiyle dinleyen öğrenciler, merak ettikleri soruları yöneltme fırsatı buldu. Program, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla son buldu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.