Batmanda cinnet geçiren adam dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı

BATMAN HÜRRİYET MAHALLESİ ŞERZAN KURT PARKI’NDA AKŞAM SAATLERİNDE CİNNET GETİREN ADAM, YENGESİ VE YEĞENİNİ ÖLDÜRÜP, EŞİNİ DE YARALAYIP KAÇTI.

Batmanda cinnet geçiren adam dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı
Haberler'de Abone Ol

Batman Hürriyet Mahallesi Şerzan Kurt Parkı’nda akşam saatlerinde cinnet geçiren adam, yengesi ve yeğenini öldürüp, eşini de yaralayıp kaçtı.


Alınan bilgilere göre, Batman Hürriyet Mahallesi Şerzan Kurt Parkı’nda akşam saatlerinde cinnet geçirdiği ileri sürülen Ş. D., yengesi Bzike Taziye ve yeğeni Abdulğani Demir’i öldürüp, eşi F. D.’yi de yaralayıp olay yerinden kaçtı. 112 Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahalesini yaptıktan sonra özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenler otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.


Polis ekipleri, failin yakalanması için çalışma başlattı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.