29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

Başkentte okullarda 30 bin hijyen seti dağıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkentte okullarda 30 bin hijyen seti dağıtıldı
Abone ol
ÇANKAYA BELEDİYESİ, YÜZ YÜZE EĞİTİMİN BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE ÇANKAYA'DAKİ OKULLARA 15 GÜNDE, MASKE, KOLONYA VE KOLONYALI MENDİLDEN OLUŞAN 30 BİN HİJYEN SETİ DAĞITTI

Çankaya Belediyesi, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte Çankaya’daki okullara 15 günde, maske, kolonya ve kolonyalı mendilden oluşan 30 bin hijyen seti dağıttı.


Çankaya Belediyesi ekipleri, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte ilçedeki okullara 15 günde 30 bin adet hijyen seti dağıttı. Çankaya’da eğitimin hijyenik şartlarda sürdürülmesi için aralıksız çalıştıklarını söyleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Ekiplerimiz kısa sürede ilçemizdeki okullara hijyen setini dağıttı. Eğitime açılan tüm okullarımızda; çocuklarımıza ve öğretmenlerimize içinde maske, el dezenfektanı ve kolonya bulunan 30 bin sağlık setini ulaştırdık" dedi.


Hijyen setlerinin dağıtımında Çankaya’daki köy okullarına öncelik verdiklerini belirten Taşdelen şunları söyledi:


"Yüz yüze eğitim devam ederken hafta sonları ve Çarşamba günleri ekiplerimiz koronavirüs salgını riskine karşı bütün okullarımızda dezenfekte çalışmasını sürdürüyor. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitim yapmaları amacıyla okullarımızdaki bu çalışmayı ara vermeden de sürdürüyoruz. Dezenfekte çalışmalarında cildi ve gözleri tahriş etmeyen, insan sağlığına hiçbir zararı olmayan ilaçları kullanıyoruz. Çocuklarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Aylardır maske, temizlik ve mesafe konusunda kişisel koruma alışkanlığı edinen çocuklarımızın eğitim aldığı okulların da hijyenini sağlamak için tüm ekiplerimizle çalışıyor, tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Eğitimin aksamaması için biz de yerel yönetim olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Koronavirüs pandemisinden bir an önce kurtulmak için hepimiz özellikle maske, mesafe ve temizlik kurallarına çok fazla dikkat etmek zorundayız. Çocuklarımızın ve hepimizin normal hayata dönmesinin tek yolu alacağımız tedbirlerdir."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar