19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5888
EURO34.8599
ALTIN2507.0

Başkan Yılmazdan YILMEKe ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yılmazdan YILMEKe ziyaret
Abone ol
BAŞKAN YILMAZ'DAN ‘YILMEK’E ZİYARET YILDIRIMLI KADINLARA TAM DESTEK YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, GÜLLÜK MAHALLESİ YILMEK MERKEZİNİ ZİYARET EDEREK, KURSİYERLERLE BİR ARAYA GELDİ. BAŞKAN OKTAY YILMAZ: “YILDIRIM BELEDİYESİ OLARAK, ELİMİZDEN GELDİĞİNCE KADINLARIMIZIN SOSYALLEŞEBİLECEĞİ VE KENDİLERİNE ARTI DEĞER KATABİLECEĞİ MEKÂNLARIN SAYISINI ARTIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ .” BURSA- YILDIRIM BELEDİYESİ, YILDIRIM KAYMAKAMLIĞI, YILDIRIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE YILDIRIM HALK EĞİTİM MERKEZİ AKŞAM VE SANAT OKULU İLE BİRLİKTE DÜZENLENEN YILDIRIM BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARI (YIL-MEK) YENİ DÖNEM KURSİYERLERİNE KAPILARINI AÇTI. YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, AK PARTİ YILDIRIM İLÇE BAŞKANI ALİ ERBAY İLE BİRLİKTE EĞİTİMLERİN DEVAM ETTİĞİ GÜLLÜK MAHALLESİ YILMEK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ. BAŞKAN OKTAY YILMAZ, GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİNDEN EL SANATLARI, MAKROME, TAKI TASARIM VE ÖRGÜ KURSUNA GELEN KURSİYERLERLE SOHBET ETTİ VE ORTAYA ÇIKARDIKLARI ESERLERİ İNCELEDİ. 80 BRANŞTA EĞİTİM VERİLİYOR YIL-MEK'TE 80 BRANŞTA BİNLERCE KİŞİYE HİZMET VERDİKLERİNİN ALTINI ÇİZEN YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, “UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ VE GELENEKSEL SANATLAR EĞİTİMİ', 'MÜZİK EĞİTİMLERİ', 'DİL EĞİTİMLERİ', 'EL SANATLARI VE HOBİ EĞİTİMLERİ', 'KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ', VE 'BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ KATEGORİLERİNDE TOPLAMDA 80 BRANŞTA EĞİTİM VERDİĞİMİZ YIL-MEK, HER DÖNEM VATANDAŞLARIMIZ TARAFINDAN YOĞUN BİR İLGİ GÖRÜYOR. HEMŞEHRİLERİMİZDEN GELEN TALEPLERİ KARŞILAYABİLMEK İÇİN YILDIRIM BELEDİYESİ OLARAK CİDDİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ. FIRSAT BULDUKÇA KURSLARIMIZDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELİYORUZ. HEM BİZLERDEN TALEPLERİ VARSA DİNLİYORUZ HEM DE KURSLARLA BİRLİKTE KAT ETTİKLERİ YOLU YAKİNEN GÖZLEMLEMİŞ OLUYORUZ. BUGÜN GÜLLÜK MAHALLESİ’NDEKİ YILMEK KURSİYERLERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİK. ORTAYA ÇIKARMIŞ OLDUKLARI ÜRÜNLERİ İNCELEDİK. YILDIRIMLI KADINLARIMIZIN KURSLARIMIZA OLAN İLGİSİNİ GÖRMEK BİZLERİ OLDUKÇA MUTLU EDİYOR. BİZLER YILDIRIM BELEDİYESİ OLARAK, ELİMİZDEN GELDİĞİNCE GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE KADINLARIMIZIN SOSYALLEŞEBİLECEĞİ VE KENDİLERİNE ARTI DEĞER KATABİLECEĞİ MEKÂNLARIMIZIN SAYISINI ARTIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ” DEDİ.

Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Kaymakamlığı, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldırım Halk Eğitim Merkezi Akşam ve Sanat Okulu ile birlikte düzenlenen Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) yeni dönem kursiyerlerine kapılarını açtı.


Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ile birlikte eğitimlerin devam ettiği Güllük Mahallesi YILMEK merkezini ziyaret etti. Başkan Oktay Yılmaz, Geri Dönüşüm Malzemelerinden El Sanatları, Makrome, Takı Tasarım ve Örgü kursuna gelen kursiyerlerle sohbet etti ve ortaya çıkardıkları eserleri inceledi. YIL-MEK’te 80 branşta binlerce kişiye hizmet verdiklerinin altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Unutulmaya Yüz Tutmuş ve Geleneksel Sanatlar Eğitimi’, ’Müzik Eğitimleri’, ’Dil Eğitimleri’, ’El Sanatları ve Hobi Eğitimleri’, ’Kişisel Gelişim Eğitimleri’, ve ’Bilgisayar Teknolojileri kategorilerinde toplamda 80 branşta eğitim verdiğimiz YIL-MEK, her dönem vatandaşlarımız tarafından yoğun bir ilgi görüyor. Hemşehrilerimizden gelen talepleri karşılayabilmek için Yıldırım Belediyesi olarak ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Fırsat buldukça kurslarımızdaki öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Hem bizlerden talepleri varsa dinliyoruz hem de kurslarla birlikte kat ettikleri yolu yakinen gözlemlemiş oluyoruz. Bugün Güllük Mahallesi’ndeki YILMEK kursiyerlerimiz ile bir araya geldik. Ortaya çıkarmış oldukları ürünleri inceledik. Yıldırımlı kadınlarımızın kurslarımıza olan ilgisini görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Bizler Yıldırım Belediyesi olarak, elimizden geldiğince gücümüz yettiğince kadınlarımızın sosyalleşebileceği ve kendilerine artı değer katabileceği mekânlarımızın sayısını artırmaya çalışacağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar