Başkan Yaman, halı saha tesisinde ve mesire alanında inleceme yaptı

BİLECİK BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI AYNI ZAMANDA BAYIRKÖY BELDE BELEDİYE BAŞKANI OLAN MUSTAFA YAMAN YAPIMI DEVAM EDEN HALI SAHA SOSYAL TESİS VE MESİRE ALANLARINI İNCELEDİ

Başkan Yaman, halı saha tesisinde ve mesire alanında inleceme yaptı
Haberler'de Abone Ol

Bilecik Belediyeler Birliği ve aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı olan Mustafa Yaman, yapımı devam eden halı saha sosyal tesis ve mesire alanlarını inceledi.


Başkan Yaman, yapımına devam edilen halı saha sosyal tesis ve mesire alanlarında inceleme yaparak yeni ilave edilecek mekânlarla ilgili yetkililerle istişarede bulundu. İnceleme sonrası bilgi veren Başkan Yaman, “Toplamda 35 bin metrekare alanda planladığımız bu projemiz tamamlandığında beldemize bir vizyon proje daha kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız inşallah” dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.