Başkan Söğüt: Esnafımızın güçlü olması, ekonomimizin güçlü olması demektir

ESNAFIN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEYEN KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI ŞENER SÖĞÜT, "ESNAFIMIZIN GÜÇLÜ OLMASI, EKONOMİMİZİN GÜÇLÜ OLMASI DEMEKTİR" DEDİ.

Başkan Söğüt: Esnafımızın güçlü olması, ekonomimizin güçlü olması demektir
Haberler'de Abone Ol

Esnafın taleplerini dinleyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Esnafımızın güçlü olması, ekonomimizin güçlü olması demektir" dedi.


Belirli zamanlarda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Şener Söğüt, son olarak Tuğrul Caddesi esnafını ziyaret etti. İşletme sahipleri ile sohbet eden Söğüt, hayırlı işler dileğinde bulundu. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Söğüt, "Körfezli esnafımız bizim için her zaman önemli. İlçemizin yol haritasını belirlerken esnaflarımızdan da fikir ve önerilerini alıyoruz. Esnafımızın güçlü olması, ekonomimizin güçlü olması demektir. Sizlerin mutluluğu, huzuru, birliği bizler için önemli" dedi.


Esnaf ziyaretlerini tamamlayan Söğüt, daha sonra vatandaşlar ile sohbet etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.