Başkan Hamamcı, Milletvekili Dönmezi ziyaret etti

Inönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Ankara’da Ak Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez Ile Bir Araya Gelerek Ilçedeki Projeler Hakkında Istişarede Bulundu.

Başkan Hamamcı, Milletvekili Dönmezi ziyaret etti
Haberler'de Abone Ol

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Ankara’da AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ile bir araya gelerek ilçedeki projeler hakkında istişarede bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen ziyarette, İnönü’de yapımı süren Kültür ve Kongre Merkezi projesi ele alındı. Milletvekili Fatih Dönmez, ilçede yürütülen çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek Başkan Hamamcı’ya başarılar diledi. Başkan Hamamcı ise ilçeye sağlanan destekler ve gösterilen misafirperverlikten dolayı Milletvekili Dönmez’e teşekkür etti. Milletvekili Dönmez de Başkan Hamamcı’ya nazik ziyareti dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.