Başkan Hamamcı İnönünün geleceğine değer katacak çalışmaları kararlılıkla sürdüreceğiz

Inönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Cumhurbaşkanı Ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Teşrifleriyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (tbmm) Gerçekleştirilen Ak Parti Grup Toplantısı'na Katılım Sağladı.

Başkan Hamamcı İnönünün geleceğine değer katacak çalışmaları kararlılıkla sürdüreceğiz
Haberler'de Abone Ol

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilçeye katkı ve destek sağlayanlara teşekkür ederek İnönü’nün geleceğine değer katacak çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı

Hamamcı, katıldığını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’nın ardından bir değerlendirme yaptı. Grup toplantısının ardından bakanlar ve milletvekillerinin katılımıyla düzenlenen değerlendirme toplantısına da iştirak eden Hamamcı, toplantıda İnönü Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar, devam eden projeler ve planlanan yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.

"İlçenin geleceğine değer katacak çalışmalar sürecek"

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, ilçeye sağlanan katkı ve desteklerden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Milletvekili Fatih Dönmez’e, önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan’a, Milletvekili Nebi Hatipoğlu’na ve AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak’a teşekkür etti. Başkan Hamamcı, birlik ve beraberlik içerisinde İnönü’nün geleceğine değer katacak çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.