Başkan Dilsiz ve Özdemirden REHAU işçilerine destek

Başkan Dilsiz Ve özdemir’den Rehau Işçilerine Destek

Başkan Dilsiz ve Özdemirden REHAU işçilerine destek
Haberler'de Abone Ol

CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir ile Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, Osmaneli’nde haksız yere işten çıkarılan REHAU fabrikası işçilerini ziyaret ederek desteklerini açıkladı.

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde uzun yıllardır faaliyet gösteren REHAU Fabrikası’nda haksız yere işten çıkarılan işçilere destek amacıyla CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, il ve ilçe yöneticileri ile Bayırköy Belde Yönetimi birlikte ziyaret gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Ali Özdemir de işçilere moral vererek sorunlarının çözümü için yanlarında olduklarını belirtti.

Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, "Emekçi kardeşlerimizin haklı davalarının yanında, omuz omuza durarak direnişlerini desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.