Başkan Çiftçiden öğrencilere: Mesleğinizi yetenekleriniz ve isteğiniz doğrultusunda seçin

LİSE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞAN ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI BÜNYAMİN ÇİFTÇİ, "MESLEĞİNİZİ BİRİNİZİN YÖNLENDİRMESİ İLE DEĞİL KENDİ YETENEKLERİNİZ VE İSTEĞİNİZ DOĞRULTUSUNDA SEÇİN" DEDİ.

Başkan Çiftçiden öğrencilere: Mesleğinizi yetenekleriniz ve isteğiniz doğrultusunda seçin
Haberler'de Abone Ol

Lise öğrencilerine tavsiyelerde bulunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Mesleğinizi birinizin yönlendirmesiyle değil kendi yetenekleriniz ve isteğiniz doğrultusunda seçin" dedi.


Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 15 Temmuz Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilik dönemlerini anlatan Başkan Çiftçi, "Hakikaten o dönemler zor zamanlardı bizim için. Teknoloji yok ve bilgiye ulaşmak zordu. Sizin de size göre zorluklarınız var. Üzerimize düşen bir görev varsa sizin için yapmak isteriz. ’Hangi mesleği tercih edeceğim? Hangi meslek bana daha yatkın ne yapabilirim?’ diye düşünüyorsunuz. Alternatiflerinizi bir kaça düşürün ama teke düşürmeyin. Mühendislik yapabileceğinizi düşünüyorsanız, mimarlıkta yapabilirsiniz. Ancak mesleğinizi birinizin yönlendirmesiyle değil kendi yetenekleriniz ve isteğiniz doğrultusunda seçin" ifadelerini kullandı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.