Başkan Büyükkılıçtan anlamlı buluşma

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kadem Genç Gönüllüleri Ve Filistinli öğrencilerle Talas’ta Gerçekleştirilen Samimi Buluşmada Dayanışma Mesajları Verdi.

Başkan Büyükkılıçtan anlamlı buluşma
Haberler'de Abone Ol

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kadın ve Demokrasi Vakfı Genç gönüllüleri ve Filistinli öğrencilerle Talas’ta gerçekleştirilen samimi buluşmada dayanışma mesajları verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Talas’ta bir restoranda düzenlenen programda Kadın ve Demokrasi Vakfı Genç gönüllüleri ile kentte eğitim gören Filistinli öğrencileri bir araya getiren anlamlı buluşmaya katıldı. Sıcak ve içten bir atmosferde gerçekleşen programda gençlerle yakından ilgilenen Başkan Büyükkılıç, dayanışmanın ve gönül birlikteliğinin önemine dikkat çekti.

Etkinlikte hem tanışma hem de karşılıklı deneyim paylaşımı imkânı bulduklarını ifade eden Büyükkılıç, Filistinli öğrencilerin yaşadıkları zorluklara rağmen gösterdikleri azim ve duruşun takdire şayan olduğunu vurguladı.

Ayrıca, Başkan Büyükkılıç, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Haftası kapsamında turuncu rozet takarak şiddete karşı toplumsal farkındalık oluşturma çağrısında bulundu. Büyükkılıç, "25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Haftası kapsamında da turuncu rozetimi takarak şiddete karşı ortak duruşumuza ben de destek verdim. Bu farkındalığı hep birlikte büyütmek çok kıymetli" dedi.

Programın gerçekleşmesine katkı sunan Kadın ve Demokrasi Vakfı Kayseri Temsilcisi Sibel Göç’e ve gönüllü gençlere teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin dayanışma kültürüyle her zaman örnek bir şehir olduğunu dile getirerek gençlere çalışmalarında başarılar diledi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.