Başkan Atay, İzmirde takdir topladı

EFELER BELEDİYE BAŞKANI MEHMET FATİH ATAY, İZMİR’İN ÖDEMİŞ İLÇESİNDE DÜZENLENEN VE CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN PARTİSİNİN TARIM VE HAYVANCILIK POLİTİKALARINI ANLATTIĞI “KÜÇÜK MENDERES ÇİFTÇİ BULUŞMASI” PROGRAMINA KATILDI. ÇİFTÇİLERİN TALEP VE SORUNLARININ ELE ALINDIĞI TOPLANTIDA EFELER BELEDİYE BAŞKANI MEHMET FATİH ATAY DA HAYATA GEÇİRDİĞİ TARIM PROJELERİYLE VATANDAŞLARIN TAKDİRLERİNİ TOPLADI.

Başkan Atay, İzmirde takdir topladı
Haberler'de Abone Ol

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İzmir’in Ödemiş ilçesinde düzenlenen ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin tarım ve hayvancılık politikalarını anlattığı “Küçük Menderes Çiftçi Buluşması” programına katıldı.



Çiftçilerin talep ve sorunlarının ele alındığı toplantıda Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay da hayata geçirdiği tarım projeleriyle vatandaşların takdirlerini topladı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını dikkatle takip eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, sosyal medya üzerinden programla ilgili yaptığı paylaşımda, “CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile Ödemiş Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen İzmir Çiftçi Buluşması’na katıldık. Milletin efendisi çiftçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Efeler’imizde Genel Başkanımızın politikalarını uyguluyor, sadece kadın emekçilerimizin çalıştığı yüzde yüz Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikamız ile bölgemizin ürünlerine değer katmaya, çiftçilerimize destek olmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.