Başkan Altun Elbistanda İncelemelerde Bulundu

BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ALTUN, KAHRAMANMARAŞ ELBİSTAN'DA AFET KOORDİNASYON SORUMLUSU OLARAK GÖREV YAPAN BÜNYAN KAYMAKAMI TURGUT GÜLEN'İ, EKİPLERİ VE DEPREMZEDE VATANDAŞLARI ZİYARET EDEREK, BÖLGEDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Başkan Altun Elbistanda İncelemelerde Bulundu
Haberler'de Abone Ol

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Kahramanmaraş Elbistan’da Afet Koordinasyon sorumlusu olarak görev yapan Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen’i, ekipleri ve depremzede vatandaşları ziyaret ederek, bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.


Görüşmeler ve incelemeler sonrası açıklamada bulunan Başkan Altun; "Depremzede vatandaşlarımızın acılarını paylaşıp, yetkililerimizden devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alarak incelemelerde bulunduk. Bölgede gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Kaymakamımız Turgut Gülen’e, yetkililerimize ve tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Devlet ile millet el ele verdik. Bu afetin üstesinden birlikte geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.