Başkan Aküzüm, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Sert ile bir araya geldi

Ak-iş Konfederasyonu Diyarbakır Il Başkanı Ve öz Sağlık Iş Sendikası şube Başkanı Mehmet Aküzüm (solda), Hak-iş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ve öz Sağlık Iş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert’i (sağda) Makamında Ziyaret Etti.

Başkan Aküzüm, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Sert ile bir araya geldi
Haberler'de Abone Ol

HAK-İŞ Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanı ve Öz Sağlık İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert’i makamında ziyaret etti.

HAK-İŞ Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanı ve Öz Sağlık İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert’i makamında ziyaret ederek, çalışma hayatına ilişkin güncel gelişmeler, teşkilat çalışmaları ve emekçilerin talep ve beklentileri üzerine bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette, sendikal mücadelenin daha da güçlenmesi, üyelerin hak ve menfaatlerinin korunması ve çalışma hayatında yaşanan sorunlara yönelik çözüm önerileri hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.