Bankaya giderken elindeki paralar rüzgarla savruldu: Vatandaşlar tek tek yerden topladı

KIRIKKALE'DE BİR KİŞİ BANKAYA GİDERKEN ELİNDEKİ 8 BİN TL'Yİ YERE DÜŞÜRDÜ. RÜZGARIN ETKİSİYLE CADDEYE SAVRULAN PARALAR, VATANDAŞLAR TARAFINDAN TOPLANIP SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ. O ANLAR BİR İŞ YERİNİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Bankaya giderken elindeki paralar rüzgarla savruldu: Vatandaşlar tek tek yerden topladı
Haberler'de Abone Ol

Kırıkkale’de bir kişi bankaya giderken elindeki 8 bin TL’yi yere düşürdü. Rüzgarın etkisiyle caddeye savrulan paralar, vatandaşlar tarafından toplanıp sahibine teslim edildi. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


Olay, saat 14.30 sıralarında Kırıkkale’de Zafer Caddesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi henüz öğrenilemeyen bir şahıs, iş yerinden ayrıldıktan sonra bankaya para yatırmaya giderken elindeki 8 bin TL’yi düşürdü. Rüzgarında etkisiyle banknotlar caddeye savruldu.


Bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, vatandaşların çevreye saçılan banknotları toplamak için seferber olduğu yer alıyor. Bazı vatandaşlar banknotları havada yakalarken bazı vatandaşlar da rüzgarın savurduğu banknotları tek tek yerden topladı. Onlarca vatandaş tarafından eksiksiz toplanan 8 bin TL, sahibine teslim edildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.