Bangladeş Savaş Gemisi BNS SANGRAM, Mersinde bakım ve onarıma tabi tutulacak

Milli Savunma Bakanlığı, Bangladeş Deniz Kuvvetleri Unsuru Savaş Gemisi Korvet Bns Sangram’ın 18 Kasım Ile 12 Aralık Tarihleri Arasında Mersin Limanına Demirleyerek Bakım Ve Onarıma Tabi Tutulacağını Açıkladı.

Bangladeş Savaş Gemisi BNS SANGRAM, Mersinde bakım ve onarıma tabi tutulacak
Haberler'de Abone Ol

Milli Savunma Bakanlığı, Bangladeş Deniz Kuvvetleri unsuru Savaş Gemisi Korvet BNS SANGRAM’ın 18 Kasım ile 12 Aralık tarihleri arasında Mersin Limanı’na demirleyerek bakım ve onarıma tabi tutulacağını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bangladeş Deniz Kuvvetleri unsuru BNS SANGRAM Birleşmiş Milletler Lübnan Geçici Görev Kuvveti görevi kapsamında, 18 Kasım-12 Aralık 2023 tarihleri arasında Mersin’e liman ziyaretinde bulunuyor. Gemi, Mersin Limanı’nda havuzlanarak bakım ve onarıma tabi tutulacak” ifadelerine yer verildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.