26 Eylül 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bandırma'da 17 Eylül Stadı'nın çim zemini bakıma alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bandırma'da 17 Eylül Stadı'nın çim zemini bakıma alındı
Abone ol
Bandırma 17 Eylül Stadı'nın çim Alanında, Milli Maçlar Için Verilen Arada Ekim, Bakım Ve Kumlama çalışmaları Gerçekleştirildi.

Bandırma 17 Eylül Stadı’nın çim alanında, milli maçlar için verilen arada ekim, bakım ve kumlama çalışmaları gerçekleştirildi.

Bandırma’da spor tesislerinin daha sağlıklı ve kullanışlı hale getirilmesine yönelik bakım çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda, 17 Eylül Stadı’nın çim zemini planlı bakım programına alınarak çeşitli uygulamalar gerçekleştirildi.

Milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirilerek başlatılan çalışmalar kapsamında saha çimlerine ara ekim yapılırken, zeminin genel bakım ve kumlama işlemleri de gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarla saha zemininin oyun kalitesinin korunması, dayanıklılığının artırılması ve futbol karşılaşmaları için daha elverişli hale getirilmesi hedefleniyor.

Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından spor tesislerinde bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarının planlanan program doğrultusunda devam ettiği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Müdürü Demir ile Avrupa şampiyonu Zaloğlu bir araya geldi Önceki Haber

İl Müdürü Demir ile Avrupa şampiyonu Zal...

Bilecik'te 84 kişi aileleriyle birlikte kulaç attı Sonraki Haber

Bilecik'te 84 kişi aileleriyle birlikte...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar