Balıkçılar yeni sezona hazırlanıyor

Düzce’nin Akçakoca Ilçesinde Balıkçılar, 1 Eylül’de Başlayacak Av Sezonu Için Hazırlıklarını Yapıyor. Karadeniz’de Balıkçılar Bu Sezon Palamut Bolluğu Bekliyor.

Balıkçılar yeni sezona hazırlanıyor
Haberler'de Abone Ol

DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Akçakoca ilçesinde balıkçılar, 1 Eylül’de başlayacak av sezonu için hazırlıklarını yapıyor. Karadeniz’de balıkçılar bu sezon palamut bolluğu bekliyor.

15 Nisan’da başlayan av yasağı, 1 Eylül itibarı ile sona erecek. Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bulunan Balıkçı Barınağı’nda balıkçılar yeni sezon için hazırlıklara başladılar. Balıkçılar bir yandan teknelerini onarılırken, ağ kesme ve örme işlemi yapıyorlar. Dört gözle sezonun açılmasını bekleyen balıkçılar bu yıl palamut balığının bol olmasını beklerken "İnşallah bu sene yüzümüz güler" dediler.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.