Bakan Yanıktan huzurevi ziyareti

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI DERYA YANIK, BEŞİKTAŞ’TA BULUNAN HUZUREVİNİ ZİYARET EDEREK, YAŞLILARA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ.

Bakan Yanıktan huzurevi ziyareti
Haberler'de Abone Ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Beşiktaş’ta bulunan huzurevini ziyaret ederek, yaşlılara çiçek takdim etti. Ziyarette ünlü türkücü Yavuz Bingöl mini konser vererek, yaşlılara unutulmaz bir gün yaşattı.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Beşiktaş Etiler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Bakan Yanık huzurevi sakinlerine çiçek takdim etti. Ziyaretler sırasında ünlü türkücü Yavuz Bingöl huzur evinde bulunan yaşlılara mini konser verdi. Konserde Yavuz Bingöl’e eşlik eden yaşlılar, unutulmaz bir gün yaşadı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.