Bakan Soylu: “Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Operasyonunda, 2 terörist sarı torbada”

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU, AĞRI DAĞI BÖLGESİNDE DEVAM EDEN, ‘EREN ABLUKA SONBAHAR-KIŞ-12’ OPERASYONU ÇERÇEVESİNDE 2 TERÖRİSTİN DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİĞİNİ BELİRTTİ.

Bakan Soylu: “Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Operasyonunda, 2 terörist sarı torbada”
Haberler'de Abone Ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı Dağı bölgesinde devam eden, ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-12’ operasyonu çerçevesinde 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini belirtti.


İçişleri Bakanlığı, ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-12’ operasyonu çerçevesinde Ağrı Dağı bölgesinde iki bölücü terör örgütü mensubun silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyon ile ilgili yapılan açıklamada, “Eren Abluka Sonbahar-Kış-12’ operasyonu kapsamında, Ağrı İl Jandarma Komutanlığınca, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak, Doğubayazıt ilçesi Ağrı Dağı bölgesinde başlatılan, J-SİHA ve Hava Kuvvetlerinin desteğinde, JÖH, Jandarma Komando timleri ve Güvenlik Korucuları timlerinin katılımıyla icra edilen istihbarata dayalı nokta operasyonunda, 2 terörist 1 M-16, 1 Kaleşnikof Piyade Tüfeği birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Terörle Mücadele Operasyonlarına bölge halkımızın da desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde devam edilmektedir” ifadelerine yer verildi.


Bakan Soylu: “Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Operasyonu’nda, 2 terörist sarı torbada”


Operasyonla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise “Durmak yok. Ağrı Dağı tertemiz olana kadar devam. Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Operasyonu’nda, 2 terörist sarı torbada. Kahraman Jandarma’mıza tebrikler” açıklamasında bulundu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.