Bakan Güler Katar Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Al Sani ile bir araya geldi

MillÎ Savunma Bakanı Yaşar Güler, ResmÎ Davetlisi Olarak Ankara’ya Gelen Katar Başbakan Yardımcısı Ve Savunma Işlerinden Sorumlu Devlet Bakanı şeyh Suud Bin Abdulrahman Bin Hasan Bin Ali Al Sani Ile Bir Araya Geldi.

Bakan Güler Katar Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Al Sani ile bir araya geldi
Haberler'de Abone Ol

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmî davetlisi olarak Ankara’ya gelen Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Şeyh Suud Bin Abdulrahman Bin Hasan Bin Ali Al Sani ile bir araya geldi.

Bakan Güler, resmî davetlisi olarak Ankara’ya gelen Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Şeyh Suud Bin Abdulrahman Bin Hasan Bin Ali Al Sani ile bir araya geldi. Al Sani Milli Savunma Bakanlığı’nda askeri törenle karşılandı. Al Sani’nin tören kıtasını Türkçe selamlamasının ardından ikili basına kapalı olarak görüştü.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.