Bakan Göktaş: Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak vazifemiz

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur özdemir Göktaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa ışık Ve Beraberindeki Heyetle Bakanlıkta Bir Araya Geldi.

Bakan Göktaş: Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak vazifemiz
Haberler'de Abone Ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit yakınları ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ve beraberindeki heyetle bakanlıkta bir araya geldi.

Bakan Göktaş, ‘Terörsüz Türkiye’ hedefi doğrultusunda, toplumsal dayanışmayı güçlendiren ve vefa duygusunu yaşatan her adımı önemsediklerini belirtti. Bu süreçte sivil toplum kuruluşlarının katkısını değerli bulduklarını, iş birliğini kararlılıkla sürdürdüklerini kaydetti.

Göktaş, "Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak, kıymetli yakınlarının ve gazilerimizin her daim yanında olmak en temel vazifemizdir" dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.