Bakan Fidan, BAE Devlet Başkanı Yardımcısı Al Nahyan ile bir araya geldi

Dışişleri Işleri Bakanı Hakan Fidan Birleşik Arap Emirlikleri’ne (bae) Gerçekleştirdiği Resmi Ziyaret Kapsamında Bae Devlet Başkanı Yardımcısı şeyh Mansur Bin Zayed Al Nahyan Ile Bir Araya Geldi.

Bakan Fidan, BAE Devlet Başkanı Yardımcısı Al Nahyan ile bir araya geldi
Haberler'de Abone Ol

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) gerçekleştirdiği resmi ziyarette BAE Devlet Başkanı Yardımcısı Şeyh Mansur bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) resmi ziyarette bulundu. Bakan Fidan, başkent Abu Dabi’deki temasları çerçevesinde BAE Devlet Başkanı Yardımcısı Şeyh Mansur bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi. Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkilerin yanı sıra küresel ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.