Bakan Bilgin, Denktaş ve Küçükün anıt mezarlarını ziyaret etti

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT BİLGİN, TEMASLARDA BULUNMAK ÜZERE GİTTİĞİ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE (KKTC) KURUCU CUMHURBAŞKANI RAUF RAİF DENKTAŞ İLE KIBRIS TÜRKLERİNİN LİDERİ FAZIL KÜÇÜK’ÜN ANIT MEZARLARINI ZİYARET ETTİ.

Bakan Bilgin, Denktaş ve Küçükün anıt mezarlarını ziyaret etti
Haberler'de Abone Ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, temaslarda bulunmak üzere gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ile Kıbrıs Türklerinin lideri Fazıl Küçük’ün anıt mezarlarını ziyaret etti.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, temaslarda bulunmak üzere gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ile Kıbrıs Türklerinin lideri Fazıl Küçük’ün anıt mezarlarını ziyaret etti. Lefkoşa’da ilk olarak Küçük’ün anıt mezarına giderek çelenk bırakan Bakan Bilgin’e, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu eşlik etti. Bilgin, daha sonra Denktaş’ın anıt mezarına çelenk bırakarak dua etti. Bakan Bilgin, burada yaptığı konuşmada, Rauf Denktaş’ın Kıbrıs Türk halkının mücadelesine ışık tutan, bütün Türk coğrafyasında iz bırakan bir lider olduğunu ve unutulmayacağını söyledi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.