Bahçespor’dan Sezonun İlk Yarısına Galibiyetle Veda

Osmaniye’nin Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’taki temsilcisi Bahçespor, sezonun ilk yarısının son maçında Adana İmamoğlu Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek taraftarlarını sevindirdi.

Bahçespor’dan Sezonun İlk Yarısına Galibiyetle Veda
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye’nin Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’taki temsilcisi Bahçespor, sezonun ilk yarısının son maçında Adana İmamoğlu Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek taraftarlarını sevindirdi.

Bahçe Stadı’nda oynanan karşılaşma, yeni teknik direktör Hakan Acar yönetimindeki takım için oldukça başarılı bir performansa sahne oldu.

Maçın başından itibaren etkili bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, karşılaşmanın 13. dakikasında Muhammet İrfan Yavuz’un şık golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarıda rakibine üstünlük kuran Bahçespor, devreyi bu skorla kapattı.

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Bahçespor, 62. dakikada yine Muhammet İrfan Yavuz’un ayağından bulduğu golle skoru 2-0’a taşıdı.

Maç boyunca savunmada da disiplinli bir performans sergileyen Bahçespor, rakibine gol şansı tanımadı ve sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Bahçespor’un yeni teknik direktörü Hakan Acar, takımın performansından memnun olduğunu belirtti.

İlk maçının heyecanını yaşadığını ifade eden Acar, “Bu güzel galibiyet için oyuncularımı kutluyorum.

Bahçespor olarak her geçen gün daha iyi bir performans sergileyeceğiz” dedi.

Bahçespor, bu galibiyetle puanını 17’ye yükselterek sezonun ilk yarısını 9. sırada tamamladı.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma, yeni teknik ekibin liderliğinde Bahçespor için umut dolu bir başlangıç oldu.

Bahçespor’un ikinci yarıda da performansını artırarak üst sıralara yükselme hedefiyle sahada olacağı belirtiliyor.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.