Bağlar Belediyesi destek verdi öğrenciler üniversitelere yerleşti

DİYARBAKIR’DA BAĞLAR BELEDİYESİ TARAFINDAN 2019 YILINDA DÜZ KÜTÜPHANEDEN ÇOK AMAÇLI MODERN EĞİTİM MERKEZİNE ÇEVRİLEN EĞİTİM MERKEZİNDE 68 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTELERE KAYIT YAPMA HAKKI KAZANDI.

Bağlar Belediyesi destek verdi öğrenciler üniversitelere yerleşti
Haberler'de Abone Ol

Diyarbakır’da Bağlar Belediyesi tarafından 2019 yılında düz kütüphaneden çok amaçlı modern eğitim merkezine çevrilen eğitim merkezinde 68 öğrenci üniversitelere kayıt yapma hakkı kazandı.


Belediyen yapılan açıklamaya göre, 2019 yılında modern teknik imkanlarla donatılan belediyeye ait eğitim merkezinde Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) başarı yüzdesi, bir çok özel okul ve özel kursu geride bıraktı. Huzurlu bir ortamda sınava hazırlanan üniversite adayları yüzde 85 başarı elde etti. 68 öğrenci üniversitelerin çeşitli bölümlerine kayıt yapma hakkı kazandı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.