Bağışlanan büyük ve küçükbaş hayvanlar kesilerek deprem bölgesine gönderildi

BİLECİK’İN PAZARYERİ İLÇESİNDE VATANDAŞLAR TARAFINDAN BAĞIŞLANAN BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANLAR BELEDİYE MEZBAHASINDA KESİLEREK DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ

Bağışlanan büyük ve küçükbaş hayvanlar kesilerek deprem bölgesine gönderildi
Haberler'de Abone Ol

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde vatandaşlar tarafından bağışlanan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar belediye mezbahasında kesilerek deprem bölgesine gönderildi.


Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ilçe halkı tarafından 42 adet küçükbaş ve 2 adet büyükbaş hayvanın bağışlandığını belirterek, bağışlanan hayvanların veteriner hekim kontrolünde Pazaryeri Belediyesi mezbahasında kesilerek depremden etkilenen bölgelere yollandığını söyledi. İlçe halkının depremde etkilenen vatandaşlar için hep birlikte yardım için kenetlendiğini ifade eden Başkan Tekin, “Bu zor günleri hep birlikte aşacağız ilçe halkıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.