Babasından miras kalan evi ateşe verdi

DENİZLİ’NİN HONAZ İLÇESİNDE, BABASINDAN ANNESİ VE KARDEŞLERİYLE BİRLİKTE KENDİSİNE MİRAS EVİ KUNDAKLADIĞI ORTAYA ÇIKAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Babasından miras kalan evi ateşe verdi
Haberler'de Abone Ol

Denizli’nin Honaz ilçesinde, babasından annesi ve kardeşleriyle birlikte kendisine miras evi kundakladığı ortaya çıkan şüpheli tutuklandı.



Honaz ilçesi Haydar Mahallesi’nde geçtiğimiz Pazartesi günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda; bir süre önce vefat eden İ.Y.’den eşi ve çocuklarına miras kalan tek katlı müstakil evde yangın çıktı. İkametten bir anda yükselmeye başlayan alevler, kısa sürede binanın tamamını sardı. Çıkan yangından yükselen dumanlar, ilçenin hemen tüm noktalarından görüldü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekiplerinin yoğun mücadelesi konucu tek katlı müstakil evde başlayan yangın, bitişikteki diğer binalara ulaşamadan söndürüldü.



Harabeye dönerek kullanılamaz hale gelen evde çıkan yangınla ilgili olarak yapılan araştırmada, evin İ.Y.’nin oğlu H.Y. tarafından kundaklandığı ortaya çıktı. Babasından annesi ve kardeşleriyle birlikte kendisine miras kalan evi ateşe verdiği belirlenen H.Y., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.