Aydında 75 düzensiz göçmen yakalandı

Aydın Il Jandarma Komutanlığı Tarafından Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Düzenlenen Huzur Ve Güven Uygulaması çerçevesinde Yerli Ve Yabancı Uyruklu 6 Bin 506 şahıs Sorgulanırken, 75 Düzensiz Göçmen Yakalandı.

Aydında 75 düzensiz göçmen yakalandı
Haberler'de Abone Ol

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzensiz göçle mücadeleye yönelik düzenlenen huzur ve güven uygulaması çerçevesinde

yerli ve yabancı uyruklu 6 bin 506 şahıs sorgulanırken, 75 düzensiz göçmen yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzensiz göçle mücadeleye yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Jandarma ekipleri tarafından 99 ekip ve 285 personelin katılımı ile huzur ve güven uygulaması gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen uygulamada 6 bin 388’i Türk, 118’i yabancı uyruklu şahıs olmak üzere toplamda 6 bin 506 şahsın sorgusu yapıldı. Uygulamada 70 metruk bina ve 236 umuma açık yer kontrol edildi.

Öte yandan, Kuşadası açıklarında Yunan unsurları tarafından geri itme yöntemi ile ölüme terk edilen 3 ayrı geri itme olayı ile ilgili toplamda 75 düzensiz göçmen yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.