Aydın siyasetinin acı günü: BBP Aydın eski il başkanı Yeter hayatını kaybetti

Aydın Siyasetinde Uzun Yıllar Aktif Olarak Görev Yapan Büyük Birlik Partisi (bbp) Eski Aydın Il Başkanı Mehmet Yeter, Gaziantep’te Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.

Aydın siyasetinin acı günü: BBP Aydın eski il başkanı Yeter hayatını kaybetti
Haberler'de Abone Ol

Aydın siyasetinde uzun yıllar aktif olarak görev yapan Büyük Birlik Partisi (BBP) Aydın eski İl Başkanı Mehmet Yeter, Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, uzun yıllar aktif olarak görev yapan Büyük Birlik Partisi (BBP) Aydın eski İl Başkanı Mehmet Yeter Gaziantep’te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Yeter’in ani ölümü başta ailesi ve yakınları olmak üzere BBP teşkilatı ile sevenlerini yasa boğdu. Yeter’in hayatını kaybetmesinin ardından çok sayıda kişi sosyal medya üzerinden taziye mesajları yayımlayarak ailesine, yakınlarına ve BBP camiasına başsağlığı dileklerini iletti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.