Aydın Büyükşehir Belediyesi TYT sınavına katılan öğrencilerin yanında oldu

YÜZ BİNLERCE ÖĞRENCİNİN BÜYÜK UMUTLARLA HAZIRLANDIĞI VE ÜNİVERSİTE TERCİHLERİNİ BELİRLEYECEK OLAN YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI'NIN İLK BASAMAĞI TEMEL YETERLİLİK TESTİ (TYT) BAŞLARKEN, AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DE ÖĞRENCİLERİN YANINDA OLDU.

Aydın Büyükşehir Belediyesi TYT sınavına katılan öğrencilerin yanında oldu
Haberler'de Abone Ol

Yüz binlerce öğrencinin büyük umutlarla hazırlandığı ve üniversite tercihlerini belirleyecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilk basamağı Temel Yeterlilik Testi (TYT) başlarken, Aydın Büyükşehir Belediyesi de öğrencilerin yanında oldu.



Sınavın yapılacağı okul önlerinde stant açan Aydın Büyükşehir Belediyesi, sınav öncesinde öğrencileri ve ailelerini yalnız bırakmadı. Kültür Merkezleri’nde verilen etütler ve eğitim sürecindeki kitapçık destekleri ile öğrencinin yanında olan Büyükşehir Belediyesi, TYT öncesinde de personeliyle sahadaki yerini aldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sınava katılan öğrencilere ve velilerine su dağıttı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak öğrencilere başarılar diledi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.