Aydın Büyükşehir Belediyesi, LGSye giren öğrencileri unutmadı

AYDIN'IN 17 İLÇESİNDE SINAV YAPILAN OKULLARDA HAZIR BULUNAN AYBA EKİPLERİ, SINAVA KATILAN ÖĞRENCİLERE VE VELİLERİNE SU DAĞITTI.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, LGSye giren öğrencileri unutmadı
Haberler'de Abone Ol

Yüz binlerce 8. sınıf öğrencinin büyük umutlarla hazırlandığı ve lise tercihlerini belirleyecek olan merkezi sınav Liselere Geçis Sistemi (LGS) gerçekleşti.


Sınavın yapılacağı okul önlerinde stant açan Aydın Büyüksehir Belediyesi, sınav öncesinde öğrencileri ve ailelerini yalnız bırakmadı. Kültür Merkezleri’nde verilen etütler ve eğitim sürecindeki kitapçık destekleri ile öğrencinin yanında olan Büyükşehir, LGS öncesinde de personeliyle sahadaki yerini aldı. Aydın’ın 17 ilçesinde sınav yapılan okullarda hazır bulunan AYBA ekipleri, sınava katılan öğrencilere ve velilerine su dağıttı.


Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile öğrencilere başarılar dileyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “LGS Sınavı’na girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Umuyorum ki, her biriniz emeklerinizin karşılığını alır, hayallerinize kavuşursunuz” dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.