Ayakkabılarını oyuncak yapan çocuklara Kaymakam Meteden sürpriz

Batman’ın Sason Ilçesinde Mahallede Ayakkabılarını Oyuncak Yaparak Oyun Oynamaya çalışan çocuklara Duyarsız Kalmayan Ilçe Kaymakamı Murat Mete, çocuklara Top Ve Oyuncak Araba Gönderildi.

Ayakkabılarını oyuncak yapan çocuklara Kaymakam Meteden sürpriz
Haberler'de Abone Ol

Batman’ın Sason ilçesinde mahallede ayakkabılarını oyuncak yaparak oyun oynamaya çalışan çocuklara duyarsız kalmayan İlçe Kaymakamı Murat Mete, çocuklara top ve oyuncak araba gönderildi.

Geçtiğimiz günlerde ayakkabılarını oyuncak yaparak oyun oynamaya çalışan mahalledeki çocukları fark eden bir vatandaş, çocukların fotoğraflarını çekerek sosyal medya hesabı üzerinden oyuncak desteği talep etmişti. Paylaşımı gören Sason Kaymakamı Murat Mete, çocuklara istedikleri oyuncak olan futbol ile voleybol topları ve oyuncak arabalar gönderdi. Gönderilen oyuncakları alan çocuklar, Kaymakam Murat Mete’ye teşekkür etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.